Svein Tindberg og Anette Amelia Hoff Larsen leder årets Heddaprisutdeling

Svein Tindberg og Anette Amelia Hoff Larsen leder årets Heddaprisutdeling

Skuespillerne Svein Tindberg og Anette Amelia Hoff Larsen har fått den ærefulle oppgaven med å lede årets Heddaprisutdeling på Det Norske Teatret søndag 16. juni kl. 16.30. Dette skal de gjøre sammen med Ole Opsal Stavrum og Peter Andreas Hjellnes Moseng, de to unge guttene som til høsten skal dele på rollen som Charlie Bucket i teatrets storsatsing «Charlie og sjokoladefabrikken» i regi av Vidar Magnussen.

Søndag 16. juni kl. 16.30 får vi vite hvem som går av med årets Heddapriser. Billettene er lagt i salg og kan kjøpes via detnorsketeatret.no

Heddaprisen deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Prisen har blitt utdelt siden 1998 og regnes som en av Norges mest prestisjefulle teaterpriser. Regien på årets festforestilling er ved Belinda Braza.

Tirsdag 4. juni blir de nominerte offentliggjort under en åpen pressekonferanse på Det Norske Teatret. 

– Dette er jo norsk teaters store festkveld, så det er gøy å kunne være vertskap for Heddaprisen, sier teatersjef Erik Ulfsby ved Det Norske Teatret. 

- Heddaprisen har vokst i anseelse de siste årene og er jo blitt viktigere i norsk teater i takt med at arrangementet er blitt større. Oppmerksomheten rundt prisen har økt, og vi ser frem til nominasjonene er klare og til kvelden der prisene skal deles ut med stor forventning.

Årets prisutdeling er den 22. i rekken og er en del av scenekunstfestivalen Heddadagene som arrangeres i tidsrommet 11.-18. juni. Utdelingen strømmes via Heddaprisen.no.

Følg oss også på sosiale medier: Facebook, Instagram og Twitter. #Heddaprisen.