Informasjon om utdelingen 2023

Informasjon om utdelingen 2023

Den 25. prisutdelingen i Heddaprisens historie finner sted på Oslo Nye Teater søndag 18. juni. Skuespillerne Birgitte Victoria Svendsen og Karoline Schau har fått den ærefulle oppgaven med å lede prisutdelingen. Regien er ved Even Torgan.

Norsk teaters største prisdryss finner i jubileumsåret sted på Oslo Nye Teater søndag 18. juni! Alle som ønsker å være til stede er hjertelig velkomne til denne storslagne feiringen av scenekunstårets fremste prestasjoner. Vi lover en underholdende kveld fylt av spenning og gledesrus, så nøl ikke med å skaffe deg billett!

– Vi gleder oss – heftig og begeistret! Det er et ærefult oppdrag å få være konferansierer ved Heddaprisutdelingen 2023 på Oslo Nye Teater, sier årets konferansierer.

Heddaprisen eies av Norsk teater- og orkesterforening (NTO) og deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Prisutdelingen er et samarbeid mellom NTO og det til enhver tid arrangerende teater. Årets vertskap er Oslo Nye Teater

I alt 13 juryerte priser skal deles ut i løpet av kveldens festforestilling. I tillegg kan prisen for Særlig kunstnerisk innsats og Heddakomiteens ærespris deles ut i særlige tilfeller.

Billettsalget har åpnet

Utdelingen av de prestisjefulle prisene avslutter så vel teatersesongen som festivalen Heddadagene, som arrangeres i tidsrommet 9.-18. juni i Oslo. Hele teater-Norge og andre interesserte er hjertelig velkomne til årets festforestilling!

Billetter kjøper du her.

Utdelingen vil også strømmes via våre nettsider og på Facebook-arrangementet Heddaprisen 2023.

De nominerte offentliggjøres 5. juni

De nominerte offentliggjøres mandag 5. juni kl. 11.00 i form av en pressekonferanse på Oslo Nye Teater. Les mer her.

Følg med på nettsidene og på Heddaprisens Facebook-side.

-----

Fotograf portrettfoto: 
Brigitte Victoria Svendsen: Foto: L-P Lorentz.
Karoline Schau: Foto: Christian Tviberg