Heddadagene 2023 er historie

Heddadagene 2023 er historie

10 elleville dager med mengder av sol og scenekunst er over for denne gang. Søndag takket Heddadagene 2023 av med en festforestilling på Oslo Nye Teater, hvor de gjeve Heddaprisene ble delt ut. Gjennom en lang festival har vi feiret den norske scenekunsten og de fremste prestasjonene fra det foregående året. Vi roper et rungende hurra for alle flotte gjestespill, generøse vertsteatre, gjester, deltakere og publikummere!

Sammen med Dramatikkfestivalen og Off-Hedda ga Heddadagene 2023 publikum muligheten til å oppleve mer enn 100 arrangementer på 10 dager. Det er ny rekord for festivalen, og vi er utrolig glade for å kunne tilby et så variert og mangfoldig program!

De siste ukenes nydelige sommervær har virkelig lagt til rette for en ekte festivalstemning utendørs, med summende uteserveringer og lange, varme kvelder i godt lag. I heten har teatrene har fått lov å være et velkomment nedkjølende avbrekk innendørs. En god kombinasjon for en scenekunstfestival!

Åpningsfesten ble i år avholdt på Riksteatret Foto: Lars Opstad

Nå pakkes flagg og plakater ned, og vi kan ta en god sommerferie, før planleggingen av neste festival står for tur. Vi vil takke alle som har bidratt til årets Heddadager, og ønsker dere hjerteligst velkommen tilbake 7.-16. juni i 2024!


Her kan du se et utvalg bilder fra årets festival.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt om neste års festival og andre viktige oppdateringer. Følg gjerne Heddadagene på instagram og facebook også, og tag oss i dine poster om festivalen!