Hilde Louise Asbjørnsen leder Heddaprisutdelingen

Hilde Louise Asbjørnsen leder Heddaprisutdelingen

Hilde Louise Asbjørnsen blir årets konferansier når Heddaprisen deles ut på Oslo Nye Teater søndag 18. juni. Nå kan du sikre deg billetter til denne festen av en prisutdeling hvor årets beste sceneprestasjoner skal kåres!

Norsk teater- og orkesterforening (NTO) og Oslo Nye Teater har gleden av å invitere alle teaterinteresserte til utdelingen av Heddaprisene på Oslo Nye Teaters hovedscene søndag 18. juni. Konferansier for årets prisutdeling er jazzsanger, låtskriver, kabaretartist og skuespiller Hilde Louise Asbjørnsen, som for tiden høster stående ovasjoner i rollen som Konferansieren i Oslo Nye Teaters oppsetning av musikalen Cabaret.

– Det er en stor ære å skulle lede utdelingen av årets Heddapriser, spesielt i forbindelse med at Heddadagene arrangeres for første gang, sier Hilde Louise Ambjørnsen. 

– Scenekunst i alle former er blitt en «myk trafikant» i underholdningsbildet. Derfor er det viktig at Heddaprisen, som de andre fagprisene i vår bransje, både feires og hedres med glitter på toppen. Velkommen til fest!

Prisutdelingener åpen for alle. Kjøp billetter her.

Heddaprisen er en av Norges mest prestisjefulle teaterpriser og deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Teatersjef Kim Bjarke på Oslo Nye Teater gleder seg:

– Vi ser virkelig fram til å feire norsk teater på vår hovedscene, sier han.

Årets prisutdeling er den 20. i rekken og ledsages i jubileumsåret av en splitter ny teaterfestival kalt Heddadagene

Nominasjonene kunngjøres på en presselansering på Oslo Nye Teater torsdag 1. juni kl. 11.30.

Følg oss også på sosiale medier: Facebook, Instagram og Twitter. #Heddaprisen.